Wie schrijft hier?

Mijn motto is "De kunst van handtassen begint pas als je voor het eerst een tas maakt". Elke dag besteed ik de rest van mijn tijd aan het ontwerpen en bouwen van nieuwe tassen voor mijn klanten. Ik heb het maken van tassen voor de afgelopen 2 jaar nu, maar ik heb eigenlijk pas begonnen met het creëren van mijn eigen in 20

Ik had altijd een zwak voor handtassen, vooral omdat ik een kind was. Vanaf het moment dat ik me kan herinneren ben ik geobsedeerd door hen, maar ik begon niet te verzamelen tot ongeveer 10 jaar geleden. Toen ik opgroeide had ik een zeer kleine selectie, en de handtassen die ik had waren vaak behoorlijk crappy. Mijn favoriet waren mijn grote zusters handtassen, zoals ze altijd de beste waren. Ik vond het altijd leuk dat de ontwerpen veel persoonlijkheid en creativiteit hadden, en dat er veel variatie in hen was. Ze hadden altijd dat gevoel van 'nog één keer' voor hen.

Op sociale media vind je me op Facebook, Twitter en Instagram. Ik hou van mode en ik hou van lezen over mensen met verschillende achtergronden. Ik denk dat het ook de beste manier om uw potentiële klantenbestand te begrijpen. Als je meer dan 100.000 volgers hebt, of net als mijn artikelen en contact wilt opnemen, gebruik dan gerust het contactformulier of stuur me een e-mail.

Om effectiever te kunnen werken in mijn rol op de blog, moet ik beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en in contact te komen met lezers. Daartoe heb ik een aantal nieuwe vragen op deze website geplaatst, zodat we meer met onze lezers in contact kunnen komen en ze betrokken kunnen krijgen bij onze artikelen en de blog zelf. Ik hoop dat we in de toekomst contact met u kunnen opnemen, zodat u antwoord krijgen op uw vragen! Als blogger heb ik veel verschillende aspecten van de inhoud die ik met mijn lezers wil delen.

In 2015 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant over het onderwerp handtassen en waarom je ze altijd moet dragen. Het interview bleek een van de meest populaire artikelen over het onderwerp dat ik ooit heb gepubliceerd.

Toen de Nederlandse krant me vroeg wat ik vond van de kwestie vertelde ik hen dat ik tegen tasdiefstal was. Dit was echter niet het beste antwoord dat ik had kunnen geven, want ik wist niets over de kwestie en had het niet veel onderzocht. Wat ik weet is dat ik draag een tas op mij te allen tijde en mijn vriendin is mijn primaire tas voor reizen. Hoewel het waar is dat tasdiefstal een probleem is in Amsterdam, is het geen groot probleem. Het probleem is dat zoveel mensen in Nederland hier misbruik van maken en stelen van anderen. In feite, als u van plan bent op reizen rond Europa deze winter, adviseer ik ten zeerste het nemen van een kleine tas die u passen in de zak op je broek.