Dit is hoe we testen

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we ervoor zorgen dat onze producten geen schade veroorzaken.

Dit bericht bevat een foto. De full-size foto gebruikt op dit bericht is eigenlijk een foto die ik gebruikte in de post. Ik wilde niet om de full-size foto op mijn blog en ik wilde ook om het een verrassing voor u te houden, want ik wilde ervoor zorgen dat dit is wat we echt over praten. Dat gezegd zijnde, ik hoop dat het niemand beledigen. Ik normaal gesproken niet veel tekst te gebruiken in dit bericht, dus ik ben niet van plan om mijn tijd te verspillen. Klik op de foto om de full-size foto te zien. (Het wordt direct in het browservenster geladen als u een mobiel apparaat gebruikt.) Het woord "gezichtsbehandeling" betekent "de gezichtsuitdrukking van een persoon, met name iemand die naar een object of persoon kijkt." Als u het lezen van deze blog, je waarschijnlijk weet dat ik geobsedeerd ben met gezichtsuitdrukkingen. Ik heb een ongezonde obsessie met dit onderwerp.

Te vaak mensen lijken meer bezig met het maken van een snelle buck dan het krijgen van het meeste uit hun geld. Als dit jou bent, dan is dit bericht voor jou. We willen je op de hoogte brengen zodat je een weloverwogen beslissing nemen. Wij denken dat het het beste is om de details recht te krijgen voordat u een handtas koopt.

Allereerst willen we u bedanken voor uw interesse in onze blog. Onze site is vol met informatie over handtassen, dus voel je vrij om een deel van de inhoud te lezen in onze blog. Het doel van onze blog is om u op de hoogte te houden van de huidige trends in de handtas markt. Wij zijn van mening dat de belangrijkste informatie die u nodig hebt niet bovenaan de lijst staat. Je moet begrijpen wat echt belangrijk is voordat je een handtas koopt. We willen u bijvoorbeeld vertellen over onze topverkopers van dit moment. Dan weet je waar je op moet letten. Als u nieuw bent voor handtassen, dit is niet altijd de meest interessante informatie die u zult vinden.

Dus we zijn hier om u te helpen de juiste keuze te maken.

Toen ik voor het eerst bij dit team kwam, was ik erg nieuw in al dit onderzoek. Maar als ik meer tijd besteed aan het kijken naar de apparaten in ons lab werd het al snel duidelijk dat de handtas industrie is veel meer dan een smalle niche. Het is een zeer gediversifieerd ecosysteem. Dit was duidelijk toen ik voor het eerst zag de top 15 gadgets in de studie. Er zijn verschillende soorten handtassen, met verschillende soorten bandjes, verschillende prijzen en verschillende mogelijkheden. Dus, dacht ik, ik moet kijken naar elk van deze gadgets, maar om te proberen om ze te begrijpen als een systeem. Ik wilde de verschillende combinaties en hun effecten op de handtas consument te begrijpen. Bijvoorbeeld, creëren ze een ergonomische pasvorm, of dwingen ze je om een andere hand te gebruiken in het proces van kopen? En het zijn niet alleen handtassen. Het zijn ook schoenen, jassen, horloges, glazen. In feite, al dit soort dingen.

Hoe diverser onze selectie, hoe beter onze producten meer mensen zullen aanspreken.

Om u te laten zien wat de huidige producten zijn alles over, hier is de huidige handtas badge: Top 25 handtassen In 2016 hebben we de top 25 handtasbadges in deze categorie toegekend en besloten we onze selectie verder te laten groeien. In de awards van dit jaar hebben we gekozen voor 15 meer tassen, allemaal met een uniek concept en doel. We kozen voor een paar merken uit dezelfde categorie, evenals een merk uit elk van de andere categorieën. Op deze manier zal onze selectie ons helpen om de beste handtassen voor zowel mannen als vrouwen te leren kennen. Voor de top 25 kiezen we de tassen die een geweldig concept en uniek gebruik hebben. De tas moet comfortabel zijn om mee te nemen.